Allmänna Villkor – Salong Beauty Hair Borås

Org.nr: 690710-XXXX

Adress: Lilla brogatan 19-21, 503 35 Borås

Telefon: 076 58 59 423, 033-323 10 07

E-post: info@salongbeautyhair.se

Ångerrätt

Enligt e-handelslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit din beställning. För att utöva din ångerrätt måste du meddela oss om ditt beslut att ångra köpet genom ett tydligt meddelande till ovanstående e-postadress.

Retur och reklamation

Om ni behöver returnera en vara, ber vi er att först kontakta oss så att vi tillsammans kan hitta den bästa lösningen. Det kan innebära att ni skickar tillbaka varan med posten eller lämnar in den i vår butik. När ni kontaktar oss via e-post, ange vilken vara det gäller och varför ni vill returnera den. Vi kommer sedan att informera er om hur ni ska gå vidare med returen. Observera att i vissa fall kan kunden behöva betala för returfrakten.
 
Om ni har något att reklamera, vänligen kontakta oss direkt med en beskrivning av problemet. Vi strävar alltid efter att lösa eventuella problem så att ni blir nöjda.
 
Kom ihåg att alltid kontakta oss innan ni returnerar en vara eller har en reklamation. Det hjälper oss att se till att processen blir så smidig som möjligt.
 
Notera att vissa varor, på grund av deras natur, inte går att returnera. Vi informerar om sådana undantag när ni köper varan.